Prohlížeč není podporován

Používáte starý prohlížeč, který více nepodporujeme. Zvažte prosím použití modernějšího webového prohlížeče jako je Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox, abyste dosáhli co nejlepší uživatelské zkušenosti při používání webových stránek.

SPRÁVNĚ NAVRŽENÝ SYSTÉM HOSPODAŘENÍ S POVRCHOVOU VODOU
Jako úspěšný a odpovědný manažer potravinářského provozu nebo restaurace chápete dopad, který mohou mít odvodňovací systémy a tukové hospodářství na zdravou kuchyni. Jak ale zajistíte, aby tyto systémy byly správně navržené?

Navrhujete nový systém odvodnění nebo nový odlučovač tuků? Jako odborníci na hospodaření s povrchovými vodami chápeme, že pro každou restauraci nebo velkou kuchyni je zdravé nakládání s odpadní vodou velmi důležité. Níže uvádíme klíčové oblasti, na které je třeba se zaměřit a důležité otázky, které je třeba zodpovědět před samotným návrhem odvodnění.

1. Jaké odlučovače tuků vaše kuchyně vyžaduje nyní a jaké v budoucnosti?

Odlučovače tuků jsou základní součástí každé velké kuchyně a restaurace, ale typ a velikost požadovaného odlučovače bude záviset na řadě faktorů, včetně:

Počtu porcí jídla které denně uvaříte

● Druhu jídla, které připravujete

● Způsobu jak se vaří jídlo

● Současná a navrhovaná legislativa

● Dostupnost prostoru

2. Jaké odvodnění je vhodné pro moji kuchyni?

Pokud jde o specifikaci vašeho odvodňovacího systému, je třeba zodpovědět řadu důležitých otázek:

● Jakou odtokovou kapacitu má mít vaše odvodnění během největší špičky?

● Kde mají být umístěny žlaby?

● Jaký typ žlabů bude kompatibilní s jinými základními systémy, včetně podlah, potrubí a odlučovače tuků?

● Je můj odvodňovací systém navržen tak, aby se snadno čistil?

3. Může být odvodňovací system navržen přesně podle mých představ?

Pokud vaše kuchyně nebo restaurace vyžaduje jakákoliv speciální řešení v oblasti odvodnění nebo odlučování tuků, ujistěte se, že systémy, které jsou v projektu navrženy, lze přizpůsobit I vašim potřebám. Jako světová jednička v oblasti navrhování a výroby odlučovačů tuků a odvodňovacích systémů pro potravinářský průmysl nabízí ACO vždy řešení na míru, která umožňují komerčním provozovatelům kuchyně řešit specifické problémy místa a budovat tak zdravé prostředí kuchyně.

4. Bude ovládání nových systémů snadné?

Těžko ovladatelné odlučovače tuků a odvodňovací žlaby, které se obtížně čistí, budou mít přímý dopad na jejich výkon a celkový přínos vaší restauraci nebo kuchyni. Naše výrobky jsou navrženy tak, aby byly snadno instalovatelné a snadno použitelné v denní praxi. Naše odlučovače tuků dokonce obsahují plně automatizované funkce čištění. Pro instalatéry, provozovatele kuchyní i zaměstnance jsme k dispozici s technickou podporu i zaškolením obsluhy. To minimalizuje narušení provozu a znamená to zároveň, že se můžete soustředit na kvalitu jídla a na poskytované služby místo trávení drahocenného času správou vaší kuchyňské infrastruktury.

5. Jak vám můžeme pomoci s odvodněním a odlučovači tuků ?

Je důležité mít v kuchyni správný odlučovač tuků a odvodnění a spolupracovat s výrobcem produktů a systémů, který má zkušenosti s potravinami. Ve společnosti ACO poskytujeme špičková řešení odlučovačů tuků a odvodnění, která jsou založena na mnohaletých zkušenostech s prací s potravinami a poradenskými službami a která jsou založena na akademicky spolehlivých informacích a nejlepších odvětvových postupech. Náš technický tým vám také může poskytnout konkrétní rady týkající se návrhu, instalace a uvedení do provozu vašich systémů. Zaručujeme také dostupnost náhradních dílů, abychom zajistili, že vaše podnikání v oblasti potravinářských služeb nebude mít vliv na nákladné prostoje, pokud bude nutné provést opravu systémů nakládání s odpadními vodami. V neposlední řadě ACO poskytuje službu WWSA (Assessment Waste System Assessment), která nezávisle zkoumá stav systému odpadních vod ve vaší kuchyni.

Chcete-li se dozvědět více o specifikacích odvodňovacích systémů a o odlučovačích tuků, kontaktujte nás