Potravinářský průmysl

Pracujete v současné době na plánování nebo realizaci výrobního závodu?

V ACO jsme odborníci na řízení a odvodnění dešťové vody v průmyslových oblastech a výrobních zařízeních. Nabízíme vám kompletní řešení pro vnitřní i venkovní použití.

Zpracování masa

Odovdnění v masozpracujících závodech musí splňovat ty nejvyšší hygienické standardy, tak aby nedocházelo ke kontaminaci potravin. Důležitým faktorem je také snadná čistitelnost žlabů.


Pivovary

Během lahvování nebo jiné manipulace se sklem může dojít k rozbití lahví. Vzhledem k bezpečnosti je pak velmi důležité, aby bylo možné je co nejrychleji a nejbezpečněji uklidit.

Zpracování mléka

I v mlékárenském průmysl je kladen velmi vysoký doraz na hygienu. Na naše hygienické žlaby a vpusti proto aplikujeme příslušné hygienické principy návrhu, vyhrazené pro zařízení na zpracování potravin EN 1672, EN ISO 14159 a EHEDG dokument číslo 8, 13 a 44 pro návrh konstrukce odvodnění.

TOP