Prohlížeč není podporován

Používáte starý prohlížeč, který více nepodporujeme. Zvažte prosím použití modernějšího webového prohlížeče jako je Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox, abyste dosáhli co nejlepší uživatelské zkušenosti při používání webových stránek.

Oblast kvašení (fermentace)

Jak udržet prostředí suché a bezpečné?

V těchto prostorech víno kvasí a připravuje se na následné procesy. Povrch podlahy by měl být udržován suchý a čistý, bez zbytků rmutu nebo chemikálií používaných k sanitaci tanků. Pouze tímto způsobem je možné zabránit náhodnému uklouznutí a pádu a zajistit, aby se vinaři mohli v této oblasti pohybovat rychle a zcela bezpečně.

Je také důležité, aby byl ozajištěno perfektní napojení mezi podlahou a odvodňovacím systémem, tak aby se zabránilo vzniku škodlivých bakterií v prasklinkách podlahy a riziku křížové kontaminace.

Další rizikové faktory
  • Kluzké podlahy
  • Rizika prasklin v podlaze
  • Netěsnící spoje odvodňovacího systému


Footer

O nás

Celosvětově silná značka. Skupina ACO je jedním z předních světových výrobců odvodňovacích systémů. ACO je synonymem profesionálního odvodnění, hospodárného čištění a řízeného vypouštění nebo opětovné využití vody. Více...

ACO world

Společnost ACO se nachází ve více než 40 zemích světa a vyrábí ve 30 výrobních závodech na čtyřech kontinentech. Společnost zaměstnává 4 200 lidí po celém světě a v roce 2016 vytvořila prodej 711 milionů eur. Více...

Kontakt

ACO Stavební prvky spol. s.r.o.
Pávov 141, 586 01 Jihlava
Telefon: +420 567 121 711
E-mail: aco@aco.cz

TOP